Auto onderdelen en materialen

Niemand zit natuurlijk op autoschade te wachten. Een auto is een kostbaar bezit en dit zit niet alleen in de aanschafprijs. Je auto brengt je van A naar B en als je door schade niet kunt rijden ben je gelijk een stuk minder mobiel. Als je te maken krijgt met autoschade brengen wij jouw auto weer in topconditie. Wij kunnen alle originele auto onderdelen leveren, maar desgewenst ook goedkopere alternatieven. Wij leveren alle onderdelen, van koplampen en radiateurs tot autoruiten en grilles. Wij kunnen van alle merken auto’s de onderdelen leveren, zoals Renault, BMW, Peugeot, Citroen, Audi en Mercedes.

Bij autoschade; repareren of slopen?

Vaak ontstaat autoschade na een ongeluk. In sommige gevallen ben je zelf tegen een andere auto aangereden (of een ander object), maar het kan ook zijn dat iemand anders tegen jouw auto is aangereden. In beide gevallen is het noodzakelijk om zo snel mogelijk de schade te herstellen. Wij kunnen de schade snel herstellen en doet dit op uiterst professionele wijze.

Waarde

Wanneer er schade is ontstaan aan de auto zal deze in waarde dalen. Daarnaast is een beschadigde auto ook niet mooi om te zien. Het is erg belangrijk om de schade door een vakkundig autobedrijf te laten vaststellen. Het gebeurt namelijk vaak dat er meer schade is dan er op het eerste oog te zien is. Wanneer het technisch niet meer mogelijk is om de opgelopen schade te herstellen wordt de auto total loss verklaard. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer de carrosserie dusdanig vervormd is dat het niet meer mogelijk is om deze te repareren of te vervangen.

Materialen en onderdelen

Wij kunnen alle auto onderdelen leveren die voor je auto nodig zijn van alle merken. Wij leveren de beste kwaliteit als het gaat om auto onderdelen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor advies omtrent de onderdelen en materialen. Wij weten precies wat je voor je auto nodig hebt. Door je auto regelmatig te laten controleren voorkom je dat je in een later stadium extra kosten kwijt bent aan versleten onderdelen die meer schade veroorzaken. Onnodige onderdelen worden niet vervangen en je betaalt een eerlijke prijs voor een goede kwaliteit. Wij kunnen de onderdelen desgewenst voor je monteren als je zelf niet zoveel verstand hebt van auto’s. Ook kunnen wij de onderdelen spuiten in de kleur van je auto. Na reparatie van je auto is het weer veilig om de weg op te gaan.